Skip links

10 SNELLE TIPS VOOR EEN PERFECTE VLOER

ALLE TIPS BIJ ELKAAR

De laatste kennis over het reinigen & schoonmaken van vloeren PLUS tips van experts.
Informatie over polish, stofvrij schuren, hout & vloerverwarming, houten terrasvloeren, diep Reinigen van vloeren.

VLOEREN SNEL & GOED REINIGEN

Er zijn ontelbaar veel tips & tricks te vinden, maar de beste manier om je vloeren te reinigen is door gebruik te maken van de juiste gereedschappen.

MEER INFO

TIPS & TRICKS REINIGEN VAN JE HUIS & VLOEREN

Tijdens het voorjaar krijgen we allemaal de schoonmaakkriebels maar ook de rest van het jaar wil je natuurlijk een schoon huis. Hier geven wij Alle Tips & Tricks op een rijtje om je huis en de vloeren lekker schoon te houden!

MEER INFO

TE VERMIJDEN SCHOONMAAKCOMBINATIES

We hebben al meerdere keren aangegeven dat hout en water (en water en azijn voor andere vloeren) niet samengaan. Hier volgen een aantal andere combinaties die maar beter vermeden kunnen worden.

MEER INFO

SNEL VLOEREN STOFFEN MET DE BONA DUSTING PAD

Pak gewoon de Bona Mop of de Bona Spray Mop en bevestig de Bona Dusting Pad onder de voet en stoffen maar – effectief stoffen van houten en harde vloeroppervlakken.

MEER INFO

PROFESSIONELE REINIGING ALS DAGELIJKSE REINIGING NIET MEER GAAT, MAAR JE WILT NOG NIET RENOVEREN

Als je een echte professionele, diepe reiniging van je houten vloer nodig hebt, kan je de parketteur vragen om het Bona Deep Clean System in je huis te gebruiken (vraag naar de Bona PowerScrubber). De veilige, effectieve en eenvoudige manier om je houten vloer diep te reinigen. Terwijl zij hun werk doen, kan jij lekker thuisblijven om met eigen ogen te zien hoe je houten vloer er weer als nieuw uit komt te zien – een totale opfrissing van jouw vloer.

MEER INFO

5 SIMPELE TIPS OM JE MASSIEF HOUTEN VLOER TE REINIGEN

Weten hoe je je massief houten vloer op de juiste manier moet reinigen, is belangrijk om je duurdere investering te beschermen en te behouden. Bona heeft 5 eenvoudige adviezen voor het juiste en efficiënte onderhoud van houten vloeren.

MEER INFO

REINIGEN, DIEP REINIGEN OF RENOVATIE?

Hout is een ander oppervlak dan een harde vloer. Hout leeft en heeft speciale verzorging en reiniging nodig. Het leren je houten vloeren goed te reinigen is cruciaal om je schitterende investering te beschermen en de schoonheid vast te houden.

MEER INFO

TIPS EN OPLOSSINGEN KRASSEN, SCHOENSTREPEN, PENSTREPEN, VLEKKEN, WATERVLEKKEN, MODDER

Heb je last van vlekken, strepen of krassen op je houten vloer? De ene vloer raakt makkelijker beschadigd dan de andere. Het hangt af van de hardheid van je vloer en de manier waarop het oppervlak is behandeld. Door je houten vloer goed in de gaten te houden en kleine beschadigingen direct te herstellen, houd je je vloer langer mooi. Een compleet overzicht wat er kan gebeuren en hoe te behandelen of op te lossen.

MEER INFO

DE HOUTEN VLOER MET POLISH BEHANDELEN

Jouw gelakte houten vloer zelf met parketpolish behandelen is een relatief snelle, eenvoudige en goedkope manier om te zorgen voor goed onderhoud van je gelakte houten vloer.

MEER INFO

VERMIJD WATER EN AZIJN BIJ HET REINIGEN VAN HOUTEN VLOEREN.

Het vinden van een effectieve manier om voor je houten vloeren de beste reinigende resultaten te bereiken is een belangrijke stap om je vloeren zo mooi en schoon mogelijk te houden. Vermijd schadelijkse stoffen om geen lelijke kringen of vlekken in je vloer te krijgen. De Bona Methode en de Bona Producten zijn mild voor je houten vloer.

MEER INFO

VLOEREN BESCHERMEN TEGEN MEUBILAIR

In het kielzog van een goede vloerverzorging wordt er veel aandacht besteed aan het beschermen van je vloeren tegen externe verontreiniging en het bewust maken van iedereen in het huis van het belang van vloerbeschermende gewoonten. Maar het schuiven van meubilair kan lelijke krassen op de houten vloer maken. Hier enkele tips om dat te voorkomen.

MEER INFO

Bestel uw onderhoudsproducten in onze webshop