Skip links

10 SNELLE TIPS VOOR EEN PERFECTE VLOER

ALLE TIPS BIJ ELKAAR

De laatste kennis over het reinigen & schoonmaken van vloeren PLUS tips van experts.
Informatie over polish, stofvrij schuren, hout & vloerverwarming, houten terrasvloeren, diep Reinigen van vloeren.

HET REINIGEN VAN HOUTEN VLOEREN

Vind je houten vloeren in je huis mooi? Wil je de beste manier weten om ze schoon te houden? Zoek dan niet verder! De Bona Houten Vloer Reinigers zijn door de Amerikaanse The Spruce en Good Housekeeping beoordeeld als de allerbeste.

Het leren je houten vloeren goed te reinigen is cruciaal om je schitterende investering te beschermen en de schoonheid vast te houden. Omdat vuil en vet zich op houten vloeren niet zo kunnen verstoppen als bij tapijten, lijken de stappen die nodig zijn voor goed gereinigde houten vloeren op het eerste gezicht misschien wat ver gezocht. Maar zodra je je eigen routine hebt ontwikkeld, lijkt de beste manier om je houten vloeren te reinigen ineens niet meer zo ingewikkeld.

DAGELIJKS SCHEMA – DROOG SCHOONMAKEN: JE VLOER STOFFEN MET EEN STOFPAD

Het grondig stoffen van je vloer met een Bona Mop/Bona Spray Mop met een Bona Dusting Pad (Stofpad) is je beste dagelijkse verdediging tegen krassen en beschadiging van het oppervlak. Microvezel pads maken vaak gebruik van statische elektriciteit om vuil, deeltjes en andere allergenen op te vangen. Het gebruik van een bezem kan ook efficiënt zijn, maar leidt vaak alleen maar tot het verplaatsen van vuil. Als je je houten vloeren echt schoon wilt hebben zonder ze te beschadigen, moet je proberen je microvezel mop tijdens het reinigen niet van de vloer te halen – dan houd je al het vuil vast onder het pad.

Bestel uw onderhoudsproducten in onze webshop