Skip links

10 SNELLE TIPS VOOR EEN PERFECTE VLOER

ALLE TIPS BIJ ELKAAR

De laatste kennis over het reinigen & schoonmaken van vloeren PLUS tips van experts.
Informatie over polish, stofvrij schuren, hout & vloerverwarming, houten terrasvloeren, diep Reinigen van vloeren.

BONA PROFESSIONELE, DIEPE REINIGING

Professionele, diepe Reiniging als dagelijkse reiniging niet meer gaat, maar je wilt nog niet renoveren.

VLOEREN OPFRISSEN

Na verloop van tijd worden er hardnekkige vlekken en resten opgebouwd, wat resulteert in versleten en doffe oppervlakken op je houten vloer.

Het Bona Deep Clean System is een krachtige schrobzuigmachine (Bona PowerScrubber) met een zeer krachtige, speciaal geformuleerde reiniger (Bona Deep Clean Solution) voor het professioneel diep reinigen van houten vloeren – het laat houten vloeren herleven, waardoor een frisse uitstraling wordt hersteld. Bona PowerScrubber schrobt met speciale borstels voor houten vloeren tot diep in de nerf van het hout – het verwijdert vastgelopen vuil en de hardnekkigste strepen mild maar effectief.

IDEAAL VOOR VEROUDERDE HOUTEN VLOEREN

Een verouderde houten vloer is een vloer met karakter – de houten vloer is nieuw maar door het verouderen ziet de vloer er uit als een doorleefde vloer met een authentieke uitstraling.

Na verloop van tijd zal normaal schoonmaken niet meer helpen – de vloer is dermate vervuild en heeft een opknapbeurt nodig, maar verouderde vloeren kunnen beter niet geschuurd worden omdat dan de speciale, originele, oude uitstraling zal verdwijnen en ook niet meer te benaderen zal zijn.

De beste oplossing: door de Bona PowerScrubber met het professionele reinigingsmiddel Bona Deep Clean Solution blijft de originele uitstraling behouden en na de behandeling en het opnieuw in de (onderhouds)olie zetten, zal de vloer er in bijna alle gevallen weer uitzien als nieuw. Snel, veilig en eenvoudig!

BUITENVLOEREN – HOUTEN TERRASVLOEREN

Ook geschikt voor het laten reinigen van je houten terrasvloeren.

De Bona PowerScrubber werkt met verschillende schrobborstels en daarom is de machine door de speciale oranje borstel ook geschikt voor het reinigen van houten terrasvloeren. Niets op de knietjes schrobben met de hand, maar heel eenvoudig & snel een opgefriste houten terrasvloer.

Bestel uw onderhoudsproducten in onze webshop