Skip links

Fedeal Parket Zeep – Wit 2x2L

49.95

Fedeal Parket Zeep – Wit 2x2L

Beschrijving

Het onderhoud van een houtenvloer die destijds meestal geboend werd, was een klus die iedere parketliefhebber meestal uitstelde omdat deze moeizaam was, tijdrovend en veel kniewerk betekende. Sinds de opkomst van geoliede en verzegelde parketvloeren is dit gelukkig verleden tijd geworden en is het reinigen van een houten vloer even gemakkelijk geworden als een stenenvloer. Dit is natuurlijk enkel geldig indien de gebruikte schoonmaakproducten van goede kwaliteit zijn.
Fedeal parketzepen bestaan sinds meer dan 10 jaar en zijn algemeen gekend door vakmensen als een kwalitatief en ecologisch product om op een regelmatige manier een geoliede of verzegelde (gelakte) houtenvloer te kunnen onderhouden. Dankzij zijn natuurlijke samenstelling met als hoofdbestanddelen soja en kokosnoot-oliën, kunnen deze zepen uw vloer regelmatig en voldoende voeden teneinde vergrijzing en vuilophopingen te vermijden. Door hun hoog gehalte aan opgeloste oliën voeden zij niet alleen het parket bij ieder gebruik maar verspreiden daarbij nog een aangename en verfrissende geur.
GEBRUIK
Doe 2 à 3 dopjes zeep op 5 liter lauw water en dweil je parket in de richitng van de planken. Herhaal deze bewerking iedere keer je je parket met water wil dweilen.
Dweil je parket nooit met zuiver water!
Bij hardnekkige vlekken hebben we ook een diepte reiniger.
Nooit met een schuurspons op je parket schrobben, dit tast de kleur van je parket aan!

Extra informatie

Vloertype

Alle vloeren

merk

Fedeal