Skip links

Osmo Buitenhout Houten Terras Reiniger 8025 – 5 Liter

82.00

SKU: 4006850744879

Beschrijving

Voordelen Terrasreiniger

  • Ideaal voor de periodieken reiniging van met Osmo behandelde oppervlakken
  • Diepwerkende reinigingskracht
  • Zeer geconcentreerd
  • Hoog rendement
  • Eenvoudig in gebruik

Beschrijving

Terrasreiniger

De Osmo Terrasreiniger is een zeer effectief reiningsmiddel voor de vochtige reiniging van behandeld hout. Osmo Terrasreiniger is ideaal voor de periodieke reiniging van met Osmo behandelde oppervlakken zoals de Terras-Olie. De Terrasreiniger heeft een zeer hoog rendement, met 1L Hout Terrasreiniger kan ongeveer 30 tot 100 m2 gereinigd worden. Gebruik een Osmo Terrasborstel met handgreep of de Osmo Terras- en Vloerreiniger om het oppervlak mee te reinigen.

Wilt u het onbehandeld hout ontgrijzen of reinigen? Gebruik dan de Osmo Power-Gel Houtontgrijzer, dit product is ook geschikt voor het ontgrijzen van al behandeld hout.

Terras schoonmaken met Osmo Terrasreiniger

Voeg de Osmo Terrasreiniger toe aan het dweilwater, de dosering is hierin afhankelijk van de mate van vervuiling (1:25 bij milde vervuiling tot 1:1 bij zeer sterke vervuiling). Reinig vervolgens in de richting van de houtnerf mee met een stevige borstel. Hiervoor kunt u de Osmo Terrasborstel gebruiken.

Hogedrukreiniger

Maak nooit het hout schoon met een hogedrukreiniger. Het schoonmaken met een hogedrukreiniger zorgt ervoor dat de zachte delen van het hout beschadigen. Na het reinigen met een hogedrukreiniger zuigt het beschadigde hout makkelijker vocht op waardoor het hout sneller groen wordt en sneller kan rotten.

Beschikbare inhoudsmaten: 1L en 5L.

Extra informatie

merk

Osmo