Skip links

DevoNatural Hardwax Oil Cleaner 5L

58.46

DevoNatural Hardwax Oil Cleaner / Reiniger is een universele reiniger voor toepassing op alle soorten hardwax geoliede vloeren en UV fabrieksgeoliede vloeren. Doordat DevoNatural Hardwax Oil Cleaner geen residu achterlaat kan het ook doorlopend gebruikt worden op stenen of kunststofvloeren.

Availability: Uitverkocht

Beschrijving

Sneldrogend
Aangename dennengeur
Geschikt voor alle hardwax- en UV geoliede vloeren
Gebruiksaanwijzing DevoNatural Hardwax Oil Cleaner / Reiniger
Voorbereiding ondergrond: de vloer steeds droogreinigen met stofzuiger of stofwisser. Voorbereiding product: vermeng 100 – 200 ml DevoNatural Hardwax Oil Cleaner met 5 L water in een geschikte Emmer. Aanbrengen: met goed uitgewrongen Mop of Dweil reinigen en laten drogen. Niet naspoelen. Voor een snelle en gemakkelijke reiniging, gebruik de DevoNatural Spray Mop.
Onderhoud DevoNatural Hardwax Oil Cleaner / Reiniger
Voor de regelmatige reiniging kunt u DevoNatural Hardwax Oil Cleaner gebruiken. Voor het grote onderhoud gebruikt u dan de DevoNatural Hardwax Oil Renewer / Onderhoudsolie in combinatie met de DevoNatural Intensive Cleaner. Op de productpagina’s vindt u de gebruiksaanwijzing van deze producten. Zie ook de Handleiding voor meer informatie over het gebruik van DevoNatural onderhoudsolie. Er is ook een DevoNatural onderhoudsfiche voor geoliede vloeren waarin u alles vindt over het onderhoud van uw geoliede vloer.

Extra informatie

Vloertype

Alle vloeren

merk

DevoNatural