Skip links

Osmo UV-Beschermingsolie 420 Kleurloos 0,75 Liter | Houtolie Voor Buiten | Hout Beits | Beschermt Tegen Vergrijzing | beschermende filmlaag tegen UV-stralen

Oorspronkelijke prijs was: €55.00.Huidige prijs is: €36.50.

SKU: 4006850834136

Beschrijving

UV-Beschermingsolie voor hout

De Osmo UV-Beschermingsolie voor hout beschermt het oppervlak tegen verkleuring van de zon, dankzij de UV-beschermer in het product. Ook heeft Osmo een kleurloze variant van de UV-beschermingsolie, dit is tevens het eerste en enige product op de markt dat kleurloos is en beschermt tegen UV-stralen. Het product bevat een beschermingsfactor van 12. Naast dat het product beschermt tegen UV-straling beschermt het ook tegen water en alle andere weersinvloeden.

De UV-Beschermingsolie is ideaal voor alle verticale houten oppervlakken buitenshuis zoals schuttingen, deuren, luiken, ramen, carports, gevels en tuinhuisjes. De Olie is niet geschikt voor horizontale houten oppervlakken zoals terrassen. Deze Olie bouwt namelijk een onzichtbare laag op, waardoor het tegen UV-stralen wordt beschermd. Wanneer er water op het oppervlak blijft liggen kan de laag olie gaan barsten.

Extra informatie

merk

Osmo