Skip links

Osmo Onderhoudsolie 3081 – Zijdemat – 2,5 Liter Vloer Olie – Onderhoudsolie Parket – Onderhoudsolie Vloer – Onderhoudsolie Hout

89.00

SKU: 4006850894307

Beschrijving

Osmo Onderhoudsolie voor houten vloer

Osmo Onderhoudsolie is ideaal voor het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag op met Osmo behandelde oppervlakken. Het kan gebruikt worden op (massieve) houten delen, vloeren en werkbladen. Ook trappen en meubels die intensief worden gebruikt kunnen behandeld worden met de Osmo Onderhoudsolie. Het product wordt vooral aanbevolen wanneer de Vloeibare Onderhoudswas niet meer het gewenste effect heeft. Dan kan de Onderhoudsolie het oppervlak weer een nieuwe beschermlaag geven. De Osmo Onderhoudsolie is de verdunde versie van de Osmo Hardwax-Olie. Hierdoor hecht dit product beter op al behandelde oppervlakken.

Voor het aanbrengen van de Onderhoudsolie raden wij aan om het hout eerst te reinigen met de Intensiefreiniger. Deze krachtige reiniger zorgt ervoor dat het hout weer schoon is voor de behandeling.

Voordelen Osmo Onderhoudsolie

  • Ideaal voor het onderhouden van het oppervlak
  • Onderhoud zonder schuren
  • Afgestemd op de Osmo onderhoudsproducten
  • Hoog rendement

Varianten Osmo Onderhoudsolie

Er zijn vier verschillende varianten van de Osmo Onderhoudsolie. De 3079 Mat, 3081 Zijde-mat en 3098 Semi-mat kleuren het hout alsof het gedweild is. De Onderhoudsolie 3440 Wit is bedoeld voor vloeren die zijn behandeld met een witte toplaag. De Onderhoudsolie 3098 Anti-Slip bevat een Anti-Slip toevoeging. Dit zorgt ervoor dat het hout stroever gemaakt wordt. Het product heeft beschikt over Anti-slip klasse R9.

Maak altijd een test op één plank met de Onderhoudsolie om te kijken om het product goed hecht en of het resultaat bevalt.

Verbruik: 40 tot 60 m2 per liter.

Note: Maak altijd een test op één plank met de Onderhoudsolie om te kijken om het product goed hecht en of het resultaat bevalt.

Extra informatie

merk

Osmo