Plaatsing & nazorg

Om je Lalegno-vloer tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk dat deze op de correcte manier geplaatst wordt. Uiteraard wil je ook de vloer zo lang mogelijk in topconditie houden en hem met de nodige zorg en toewijding behandelen. Als je een paar eenvoudige regels in acht neemt over plaatsing, bescherming, reiniging en onderhoud, zal je langer genieten van je prachtige parket. En met de superieure onderhoudsproducten die Lalegno je aanbiedt, blijft je parketvloer als nieuw.

10 snelle tips voor een perfecte vloer

Uiteraard wil je de vloer zo lang mogelijk in topconditie houden en hem met de nodige zorg en toewijding behandelen. Als je een paar eenvoudige regels in acht neemt over bescherming, reiniging en onderhoud, zal je langer genieten van het wonderlijke hout. En met de superieure onderhoudsproducten die Lalegno je aanbiedt, blijft je parketvloer als nieuw.

Zo hou je je vloer in tiptop conditie:

 

  1. Zand en vuil hebben het effect van schuurpapier op je vloer. Vermijd ze. Zorg bij inloop van buiten altijd voor een aangepaste vloermat.
  2. Stofzuig je vloer regelmatig of neem hem af met een microvezeldoek.
  3. Bescherm meubel- en stoelpoten met viltjes. Gebruik (kantoor)stoelen en fauteuils met zachte wielen, geschikt voor parket, en/of plaats een passende kantoormat. Als je zware voorwerpen wil verplaatsen, til je ze best op in plaats van ze te verschuiven.
  4. Plaats kamerplanten die op je parketvloer staan in een pot die geen water doorlaat.
  5. Wees zuinig met water. Een (licht) vochtige reiniging dient enkel te gebeuren bij hardnekkig vuil. Gebruik bij het poetsen altijd een goed uitgewrongen doek. Zorg ervoor dat er geen water onder de vloer of tussen de voegen kan komen.
  6. Verwijder water of andere vloeistoffen die op de vloer achterblijven altijd onmiddellijk.
  7. Iets gemorst op je vloer? Ruim meteen op, zo voorkom je dat er zich vlekken vormen.
  8. Gebruik nooit schurende of bijtende producten.
  9. Zorg ervoor dat de vochtigheidsgraad in de kamer tussen de 40 en de 60% bedraagt. Gebruik indien nodig een luchtbevochtiger.
  10. Hou je aan de onderhoudsinstructies die aangepast zijn aan jouw type vloer.

 

Janssen Parketvloeren

Stadionstraat 20
8300 Knokke
BE 0677.349.713

Contact

info@janssenparketvloeren.be
TEL: 0475 559148

Algemene voorwaarden
Privacy