Collecties meerlagige eiken vloeren

Houtsorteringen

Parket is een product van de natuur. Elke plank is uniek en dat is nu precies de keuze die jij maakt als je kiest voor een echte houten vloer. Verschillen in kleur en structuur zijn een uitdrukking van de eigenheid van elke parketvloer.

Toch wordt het hout dat wij voor Lalegno-parket gebruiken op basis van een aantal kenmerken in verschillende sorteerklassen ingedeeld. Hier verneem je alles over onze houtsorteringen.

AB

Hout van de hoogste kwaliteitssortering, praktisch zonder knopen, spintvrij. Lichte kleurverschillen mogelijk.

C

Kans op knoopjes, natuurlijke kleurverschillen en beperkt kantspint.

ABC

Zowel hout uit categorie AB als uit categorie C. Hier en daar kleine knoopjes zichtbaar waardoor het parket strak, maar natuurlijk oogt.

PURE

Quasi foutvrij hout met plaatselijk een kwastje en natuurlijke kleurverschillen die een bevallige variatie in het hout brengen.

ABCD

Mooie mix van hout uit ABC en CLASSIC-sortering, met lichte kleurverschillen en af en toe een  knoop. Zonder hartfouten en met mogelijkheid op beperkt kantspint.

CLASSIC

Rustieke sortering met mooi afgewerkte knopen en lichte kleurverschillen, Zonder hartfouten en met mogelijkheid op beperkt spint.

DD

Karaktervloer met kernplanken zonder spint.

DE

Karaktervloer met kernplanken, mooi afgewerkte knopen en occasioneel
kantspint toegestaan.

HOME

Eik met kans op kleine knoopjes en natuurlijke, lichte kleurverschillen. Bijgewerkt spint dat één wordt met de plank, gefixeerd door de afwerking.

 

Webshop

Koop je parket online in onze webshop


Janssen Parketvloeren

Stadionstraat 20
8300 Knokke
BE 0677.349.713

Contact

info@janssenparketvloeren.be
TEL: 0475 559148

Algemene voorwaarden
Privacy