Plaatsing & nazorg

Om je Lalegno-vloer tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk dat deze op de correcte manier geplaatst wordt. Uiteraard wil je ook de vloer zo lang mogelijk in topconditie houden en hem met de nodige zorg en toewijding behandelen. Als je een paar eenvoudige regels in acht neemt over plaatsing, bescherming, reiniging en onderhoud, zal je langer genieten van je prachtige parket. En met de superieure onderhoudsproducten die Lalegno je aanbiedt, blijft je parketvloer als nieuw.

Hoeveel parket heb je nodig?

Berekenen hoeveel Lalegno-parket je moet bestellen is makkelijk. Meet het vloeroppervlak op, zodat je de volledige lengte (in meter) en de volledige breedte (in meter) en vermenigvuldig die met elkaar om te weten hoeveel vierkante meter (m²) de kamer is. Reken 10% extra voor zaagverlies.

Op de technische fiche op onze site staat voor iedere vloer vermeld hoeveel m² er in een pak zit. Deel je benodigde aantal m² door de pakinhoud en rondt het getal dat je krijgt af naar boven. Nu weet je precies hoeveel pakken je nodig hebt.

Maak een afspraak met ons of bestel je parket online.

 

Janssen Parketvloeren

Stadionstraat 20
8300 Knokke
BE 0677.349.713

Contact

info@janssenparketvloeren.be
TEL: 0475 559148

Algemene voorwaarden
Privacy